Spoštovani uporabniki,

Želimo si dodati prispevek k skupnemu varovanju okolja z vsemi našimi uporabniki. Bodite modri in ohranimo našo naravo zeleno in čisto.

V ta namen lahko namesto papirnega računa uporabniki e-pošte prejmete račune v izbrani elektronski predal (na e-naslov), uporabniki spletne banke pa v svojo spletno banko (e-banko).

Na e-račun se lahko prijavite na sledeče načine:

-izpolnite obrazec Vloga za izdajo e-računa, ki ga pravilno izpolnjenega in podpisanega vrnete na naš naslov (lahko v elektronski obliki),

  • -preko spletnega portala komunala.info,
  • -preko svoje spletne banke (banka prejemnika e-računa), ki nam posreduje podatke o prijavi na e-račun,
  • -se med uradnimi urami zglasite na sedežu podjetja.

E-račun priporočamo tudi tistim, ki plačujete račune preko direktne bremenitve (trajnikov). Tako boste račun dobili na vaš e-naslov v elektronski obliki. Na vlogi navedite, da imate že odprt trajnik pri nas.

Splošni pogoji za poslovanje z E-računom

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.