Nagovor direktorice

Breadcrumbs

Spoštovani!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran, ki je namenjena predvsem temu, da vam predstavimo naše poslovanje, organiziranost, poslovni čas, vsebinska področja dela, vas seznanjamo z aktualnimi novostmi na področju zakonodaje in posredujemo informacije, ki se nanašajo na izvajanje storitev iz področja dela našega podjetja.

Javno komunalno podjetje Brezovica d.o.o. je gospodarska javna družba, bilo je po odločitvi občinskega sveta občine Brezovica ustanovljeno maja 1996 in je v 100 % lasti Občine Brezovica.

Delovanje našega podjetja je prvenstveno usmerjeno v zagotavljanje javnih dobrin, ki morajo biti pod enakimi pogoji dostopne za vse naše uporabnike. Naši cilji so na eni strani biti učinkovito, uspešno podjetje, na drugi strani pa moramo zadovoljevati družbene cilje.

Monika Pulko

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.