Priključitev na vodovod

Breadcrumbs

Kako do soglasja za priključitev na vodovod?

Po pridobitvi gradbenega dovoljenja in pred priključitvijo na javni vodovod, mora stranka v skladu z odlokom o oskrbi s pitno vodo pridobiti še soglasje k priključitvi.
Vlogi za izdajo soglasja k priključitvi je v skladu z odlokom lokalne skupnosti treba priložiti:

PZI načrt vodovodnega in/ali kanalizacijskega priključka in

pravnomočno gradbeno dovoljenje za novogradnjo in služnosti (za prekop preko parcel, solastniki objekta…). 

V primeru, da gre za obstoječi objekt, pa poleg tega še:

dokazilo o legalnosti gradnje,

izpisek iz zemljiške knjige,

načrt parcele z vrisanim objektom in

druga potrebna soglasja.

Kako in kam poslati vlogo?

Stranka lahko vlogo pošlje po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (v .pdf obliki, velikost do 20 Mb), po pošti ali osebno vloži na sedežu podjetja na naslovu Kamnik pod Krimom 6, 1352 Preserje, v času uradnih ur.

​Vloga za izdajo soglasja k priključitvi mora biti oddana na pripravljenih obrazcih, ki jih lahko dobite v spodaj priloženi datoteki (vloga za izdajo soglasja za priključitev – vodovod) ali pa v sprejemni pisarni našega podjetja.

Vloga za izdajo soglasja za priključitev

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.