Več o piškotkih

Breadcrumbs

Dobrodošli na spletni strani Javnega komunalnega podjetja Brezovica (www.jkp-brezovica.si). Kot večina spletnih mest tudi naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. S tem besedilom vam želimo podati informacije o tem, kaj so piškotki, za kaj se uporabljajo, ter vam omogočiti enostaven dostop do navodil za brisanje piškotkov v različnih brskalnikih.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete spletno mesto. Ti datoteke omogočajo spletnemu mestu, da si zapomni vaše dejanja in nastavitve (kot so prijava, izbira jezika, velikost besedila in druge nastavitve), tako da jih ni treba znova vnašati, ko naslednjič obiščete isto spletno mesto ali premikate med stranmi.

Uporaba piškotkov

Piškotki se uporabljajo za različne namene, med drugim:

  1. Zagotavljanje delovanja spletnega mesta: Nekateri piškotki so bistveni za delovanje spletnega mesta. Omogočajo vam navigacijo po spletnem mestu in uporabo njegovih funkcij.

  2. Izboljšanje uporabniške izkušnje: Piškotki omogočajo spletnemu mestu, da si zapomni vaše preference in vam ponudi prilagojene vsebine glede na vaše interese.

  3. Analiza obiskanosti: S pomočjo piškotkov lahko spletno mesto analizira obiskanost in pridobi informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. To omogoča izboljšanje vsebin in funkcionalnosti spletnega mesta.

Brisanje piškotkov v različnih brskalnikih

Če želite izbrisati piškotke v različnih brskalnikih, vam priporočamo, da sledite navodilom na naslednjih povezavah:

Seznam in lastnosti piškotkov, ki se uporabljajo na strani jkp-brezovica.si

Na spletnem mestu Javnega komunalnega podjetja Brezovica se uporabljajo naslednji piškotki:

Zmogljivostni piškotki

Ključ piškotkaDomenaPotVrsta piškotkaPotekOpis
_ga_LTBFP2RGL2 .jkp-brezovica.si / Primarni 1 leto 1 mesec Ta piškotek uporablja Google Analytics za ohranjanje stanja seje.
 
_ga .jkp-brezovica.si / Primarni 1 leto 1 mesec To ime piškotka je povezano s storitvijo Google Universal Analytics, ki je pomembna posodobitev Googlove storitve analitike, ki se pogosteje uporablja. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov z dodelitvijo naključno ustvarjene številke kot identifikatorja stranke. Vključen je v vsako zahtevo strani na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in oglaševalskih akcijah za analitična poročila spletnih mest.
 

Ciljni piškotki

Ključ piškotkaDomenaPotVrsta piškotkaPotekOpis
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com / Primarni 6 mesecev Ta piškotek nastavi Youtube, da spremlja uporabniške nastavitve za videoposnetke Youtube, vdelane v spletna mesta; lahko tudi ugotovi, ali obiskovalec spletnega mesta uporablja novo ali staro različico vmesnika Youtube.
 
YSC .youtube.com / Primarni Seja Ta piškotek nastavi YouTube za sledenje ogledom vdelanih videoposnetkov.
 

Neuvrščeni piškotki

Ključ piškotkaDomenaPotVrsta piškotkaPotekOpis
[abcdef0123456789]{32} www.jkp-brezovica.si / Primarni Seja

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.